Prvi mož Olimpije okužen

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Milan Mandarić pozitiven na novi koronavirus.
Oglej si celoten članek

Predsednik slovenskega nogometnega prvoligaša Olimpije Milan Mandarić je bil pozitiven na okužbo z novim koronavirusom, so danes sporočili iz ljubljanskega kolektiva. Mandarićevo zdravstveno stanje je trenutno stabilno in je v samoosamitvi na domu

Mandarić je po slabem počutju opravil testiranje na novi koronavirus. Rezultati testa so bili pozitivni, zato je predsednik Olimpije že od sobote v izolaciji, so zapisali v Olimpiji.

V klubu bodo postopali v skladu s priporočenimi smernicami Nacionalnega inštituta za javno zdravje, so še sporočili.

Srbsko-ameriški poslovnež, ki je letos septembra dopolnil 82 let starosti, je Olimpijo prevzel sredi junija 2015 in jo že v prvi sezoni 2015/16 popeljal do naslova državnih prvakov po 21 letih, sezono 2017/18 pa so Ljubljančani končali z dvojno krono, lovoriko pokalnih in državnih prvakov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:20 8. November 2020.

    wauuu.. neverjetno, jaz tudi

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.