Prvi na Fifini lestvici v končnici strli Slovence

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Španci v končnici strli žilave Slovence.
Oglej si celoten članek

V tretjem krogu kvalifikacij za evropsko prvenstvo v futsalu 2022 je Španija v skupini 6 upravičila vlogo favorita in Slovenijo premagala s 3:1 (1:1). Ekipi sta se zdaj s šestimi točkami izenačili na vrhu razpredelnice, favorizirana Španija, prva ekipa s Fifine lestvice, pa ima odigrano tekmo manj.

Slovenija je bila v španski prestolnici na pragu presenečenja, potem ko je po golu Kristjana Čujca povedla. Tik pred polčasom je izenačil Perez (19.).

Sedemkratni evropski prvaki so se pošteno namučili, preden so v drugi polovici drugega polčasa strli žilave Slovence. Za ekipo z Iberskega polotoka je dvakrat zadel Raul Campos (32., 40.).

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.