Prvi nosilec previsoka ovira za Bedeneta

Foto: Profimedia aljaž bedene
Prvi slovenski lopar je končal z nastopi v Dohi.
Oglej si celoten članek

Najboljši slovenski teniški igralec Aljaž Bedene je v osmini finala turnirja ATP v Dohi izpadel proti Avstrijcu Dominicu Thiemu. Peti igralec sveta in prvi nosilec turnirja v Katarju, vrednega 1.386.665 dolarjev, je Bedeneta premagal s 7:5 in 6:4.

Zamere pozabljene Izgubljeni sin se vrača: "Kar je bilo, je bilo"

Thiem je v prvem nizu vodil že s 4:1, a je Bedene izenačil na 4:4. Ljubljančan je nato rešil tri zaključne žogice za vodstvo Avstrijca v prvem nizu, četrto pa je Thiem izkoristil.

Drugi niz je bil izenačen do desete igre, oba igralca sta do takrat dobila igre na svoj servis, nato pa je prvi nosilec turnirja ob nekaj slabši igri Bedeneta izkoristil drugo zaključno žogo za zmago.

ATP 250, Doha, 1/8 finala:

Dominic Thiem (Avt/1) - Aljaž Bedene (Slo) 7:5, 6:4

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.