Prvi poraz mladih Slovencev

Foto: Žurnal24 Gašper Marguč se bo prvič preizkusil tudi v članski reprezentanci. (Foto: RZS)
Mladi rokometaši Nemčije so na evropskem prvenstvu do 20 let Slovencem zadali prvi poraz. Gašperja Marguča in soigralce v sredo čaka srečanje s Španijo.
Oglej si celoten članek

Slovenska moška rokometna reprezentanca je na evropskem prvenstvu do 20 let na Slovaškem doživela prvi poraz. V prvi tekmi drugega dela jo je premagala Nemčija z 31:25 (14:11). Slovenija se bo v sredo pomerila s Španijo, tekma pa se bo začela ob 20. uri. V drugi tekmi je Španija ugnala Švedsko s 26:23.

V slovenski izbrani vrsti, ki je v prvem delu zaključnega turnirja v Bratislavi premagala Švedsko, Romunijo in Hrvaško, sta bila strelsko najbolj učinkovita Gašper Marguč s sedmimi in Darko Cingesar s šestimi goli.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.