Prvi poraz s tolažilno nagrado

Foto: Epa
Foto: Epa
Slovenski odbojkarji so na svetovnem prvenstvu doživeli prvi poraz.
Oglej si celoten članek

Izbrana vrsta Slovenije je proti Argentini izgubila po petih nizih. Z osvojeno točko so si Slovenci zagotovili najmanj tretje mesto v skupini A in tako bodo tudi v nadaljevanju turnirja igrali v Italiji.

V torek se bo Slovenija pomerila z neporaženo Italijo. V kolikor bo zmagala v manj kot petih nizih, bo zasedla prvo mesto, če bo izgubila po petih nizih, bo druga, v kolikor pa bo klonila v manj kot petih nizih, bo na koncu osvojila tretje mesto v predtekmovanju.

Belgijci do tretje zmage

Foto: Epa SP v odbojki

Reprezentanca Belgije je na prvi ponedeljkovi tekmi skupine A gladko premagala Dominikansko republiko (3:0) in prvi del prvenstva zaključila s tremi zmagami in dvema porazoma. Dominikanska republika se je s petimi porazi poslavila od nadaljnega tekmovanja.

SP v odbojki (skupina A), 4. kolo:

Slovenija - Argentina 2:3 (-18, 22, 27, -17, -13)

Belgija - Dominikanska republika 3:0 (18, 13, 17)

LESTVICA:
1. Italija 12 točk
2. Belgija 10 (+1)
3. Slovenija 9
4. Argentina 5
5. Japonska 3
6. Dominikanska republika 0 (+1)

(+/-) - število odigranih tekem glede na tekmece 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.