Prvi poraz Slovana

Foto: Žurnal24 Igralci Slovana so bili tokrat nemočni proti razpoloženim Velenjčanom. © Žurnal2
To soboto je bilo odigrano 7. kolo najmočnejše slovenske rokometne lige. Minilo je brez večjih presenečenj. Slovan je doživel svoj prvi poraz v letošnji sezoni, Celje, Trimo, Gorenje, Ormož in Cimos do novih točk.
Oglej si celoten članek

Tokratne tekme v MIK 1. ligi niso postregle z večjimi presenečenji. Po porazu Slovana z aktualnimi slovenskimi prvaki Gorenjem iz Velenja, ki so bili boljši s 25:31, ostaja Celje Pivovarna Laško edina neporažena ekipa v tej sezoni. Celjani so bili doma boljši od mladih Škofjeločanov, ki so nekoliko presenetili v prvem polčasu. V drugem so se gostitelji le zbrali in zaigrali nekoliko bolje ter na koncu zasluženo slavili z rezultatom 36:29. Ormož je bil doma boljši od novinca v prvi ligi, Maribora. Najboljši v vrstah domačinov je bil Sok, ki je zadel 12-krat. Do nove zmage so prišli tudi Trebanjci, ki so zasluženo, z 11 goli razlike odpravili Ribnico. Novo zmago so vknjižili tudi Koprčani, ki so s presenetljivo nizko razliko premagali enega izmed kandidatov za selitev v 1.B ligo, Krško.

MIK 1. Liga, 7. kolo:

Slovan : Gorenje 25:31 (15:15)

Celje Pivovarna Laško : Merkur 36:29 (17:16)

Cimos Koper : Krško 34:28 (15:15)

Jeruzalem Ormož : Klima Petek Maribor 33:26 (18:14)

Trimo Trebnje : Ribnica Riko hiše 36:25 (17:10)

MIK 1. Liga, lestvica:

1. Celje Pivovarna Laško  14 točk
2. Cimos Koper                   10
3. Slovan                               10
4. Gorenje                               9
5. Trimo Trebnje                    6
6. Klima Petek Maribor         6
7. Jeruzalem Ormož              5
8. Ribnica Riko hiše              4
9. Merkur                                  3
10. Krško                                 2
11. Prevent                              1

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.