Prvi poraz Udriha in Grizlijev

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Moštvo Memphis Grizzlies, kjer igra tudi Slovenec Beno Udrih, je moralo v noči na nedeljo priznati poraz ekipi Milwaukee Bucks z 92:93.
Oglej si celoten članek

Beno Udrih je na tekmi v Milwaukeeju odigral 19 minut in dosegel štiri točke in podajo. Z 22 točkami je bil v dresu Memphisa najboljši Zach Randolph, za Milwaukee je 18 točk zbral grški reprezentant Giannis Antetokounmpo. Junak tekme je bil sicer Brandon Knight, ki je 1,1 sekundo pred koncem po košu in osebni napaki zadel še dodatni prosti met ter se s soigralci veselil tesne zmage. Courtney Lee, ki je pred tem storil prekršek nad Knightom, je nato zgrešil zadnji met in Memphis je po šestih zmagah izgubil prvo tekmo v sezoni.

Igralci San Antonio Spurs, branilci naslova, so na peti tekmi doživeli še tretji poraz. Na domačem parketu so klonili v dvoboju z New Orleans Pelicans z 99:100. Srečanje je odločil Anthony Davis, ki je 6,6 sekunde pred zaključkom postavil končni izid, dosegel pa je 27 točk in 11 skokov. Za gostitelje je Francoz Tony Parker zbral 28 točk, Argentinec Manu Ginobili pa 17.

Edini neporaženi v ligi so zdaj košarkarji Golden State Warriors, ki so v gosteh ugnali Houston Rockets in jim tako prizadejali prvi poraz v sezoni. Stephen Curry je 23 od svojih 34 točk nanizal v drugem polčasu, ko so gostje po zaostanku prišli do prednosti, Avstralec Andrew Bogut je dodal 18 skokov. Curry je poleg šest uspešnih metov za tri točke zbral še 10 skokov. Za domače je James Harden vknjižil 22 točk.

Miami Heat je ugnal Minnesoto Timberwolves s 102:92. Za Miami je Dwyane Wade dal 25, Chris Bosh pa 24 točk. Gostje so nekaj ur pred tekmo ostali brez španskega branilca Rickyja Rubia, ki si je zvil levi gleženj. V njegovi odsotnosti se je izkazal Črnogorec Nikola Peković z 19 točkami in 11 skoki.

Izidi:
Los Angeles Clippers : Portland Trail Blazers  106:102
Indiana Pacers : Washington Wizards  90:97
Atlanta Hawks : New York Knicks  103:96
Miami Heat
: Minnesota Timberwolves  102:92
Chicago Bulls : Boston Celtics  101:106
Houston Rockets : Golden State Warriors  87:98
Milwaukee Bucks
: Memphis Grizzlies  93:92
(Beno Udrih 19 minut, 4 točke in podaja za Memphis)
San Antonio Spurs : New Orleans Pelicans  99:100

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.