Prvi slovenski trener v Bundesligi

Foto: Žurnal24 Matjaž Tominec bo prihodnjo sezono vodil Melsungen, ki je v letošnji osvojil dva
Matjaž Tominec je podpisal pogodbo z rokometnim klubom Melsungen in tako postal prvi slovenski trener v najmočnejši nemški rokometni ligi.
Oglej si celoten članek

Bundesligaš je Matjaža Tominca na svoji trenerski klopi želel videti že pred dvema sezonama, vendar takrat ni prišlo do dogovora.

Tominec je s Cimosom iz Kopra osvojil dva slovenska pokala ter igral v Ligi prvakov in polfinalu evropskega pokala EHF, v letošnji sezoni pa se je sporazumno razšel s Primorci.

55-letni Tominec je na Melsungenovi trenerski klopi nasledil Ryana Zinglersena. Slovenski trener je pogodbo s klubom podpisal do 30. junija 2011, pred odhodom v Nemčijo pa je (poleg Slovenije) zelo uspešno deloval tudi v Švici.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.