Prvi v Sloveniji in prvi v Evropi

Foto: Žurnal24 Union Olimpija bo najzvestejše navijače odslej zabaval tudi s spletno televizijo
Najboljši slovenski košarkarski klub Union Olimpija se po novem lahko pohvali tudi s prvo klubsko spletno televizijo v Sloveniji. Ta je nastala v sodelovanju s podjetjem WPN.
Oglej si celoten članek
Union Olimpija se po novem lahko pohvali tudi s prvo klubsko spletno televizijo v Sloveniji. Ta je nastala v sodelovanju s podjetjem WPN , na pomoč pa je zmajem priskočilo tudi uredništvo spletne televizije Euroleague. "Stran s spletno televizijo je v poskusni fazi, tudi v nadaljevanju pa bo ostala brezplačna," je povedal klubski predstavnik za stike z mediji Matevž Zupančič . Namen televizije je ljubljanski klub in njegove igralce približati ljubiteljem slovenske košarke. Sklenjen je bil tudi dogovor z uredništvom spletne televizije euroleague.tv, ki je Olimpiji odstopila nekatere posnetke. "Ko smo se odločili za to zadevo, smo se povezali z njimi. Naš projekt so podprli, saj je to nekaj novega pri klubih, ki nastopajo v Evroligi. Imajo sicer plačljive vsebine, vendar so nam v pomoč pri zagonu brezplačno odstopili posnetke Olimpije," je pojasnil Zupančič.

V prihodnosti naj bi bil program obogaten tudi z lastnimi posnetki, napoveduje Zupančič: "Tu so mišljene predvsem bolj zabavne vsebine. Sem spadajo intervjuji, dogodki ob tekmah, videoblogi, navijači, Zmajčice ... Sodelujemo tudi s televizijsko hišo Eurosport, k nam je že odstopila intervju z Markom Miličem." Celotnih tekem na spletni televiziji ne bodo prenašali, saj to onemogočajo že kupljene televizijske pravice. Kljub temu navijači ne bodo ostali brez posnetkov iz lige NLB , predvajane pa bodo nekatere akcije in dogajanja ob igrišču.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.