Prvi vratar Celtica na pragu odhoda

Foto: EPA
Foto: EPA
Fraser Forster, ki je bil letos del angleške reprezentance na mundialu v Braziliji, se očitno poslavlja od škotskih prvakov, ki se bodo za vstop v Ligo prvakov pomerili z Mariborom..
Oglej si celoten članek

Škotski prvaki so pred dnevi zavrnili prvo ponudbo angleškega prvoligaša Southamptona za Fraserja Forsterja, sedaj pa jih je odškodnina v višini 12,5 milijona evrov očitno prepričala. Zdravniški pregled naj bi bil opravljen ta konec tedna, 26-letni čuvaj mreže se je s "svetniki" že dogovoril glede osebnih prihodkov, poroča BBC.

Četrtino odškodnine bo prejel Forsterjev bivši klub Newcastle United, od koder je Anglež prestopil julija 2012 za 2,5 milijona evrov. Že pred tem je dve leti na Celtic Parku preživel kot posojeni nogometaš "srak". Pri Southamptonu se bo za mesto prvega vratarja boril s še enim nekdanjim članov Bhoysov - Poljakom Arturjem Boručem.

Peta okrepitev na St. Mary's

Prihod vratarja, ki je bil del ekipe selektorja Roya Hodgsona na nedavnem mundialu v Braziliji (kjer pa ni igral), pomeni nov kamenček v mozaiku kluba z južne angleške obale, ki je v tem prestopnem roku že mastno zaslužil.

Klub so zapustili Luke Shaw, ki je prestopil v Manchester United, Calum Chambers je odšel v Arsenal, Adam Lallana, Dejan Lovren in Rickie Lambert pa v Liverpool. Njihova skupna vrednost je dosegla 119 milijonov evrov. Na stadion St. Mary's so se medtem preselili Ryan Bertrand, Dušan Tadić, Saphir Taïder in Graziano Pellè.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.