Prvi zvezdnik lige NBA dobil diagnozo

Foto: Print Screen stephen curry
Aktualni prvaki lige NBA nekaj časa ne bodo mogli računati na Stepha Curryja.
Oglej si celoten članek

Dvakratni najkoristnejši igralec lige NBA Stephen Curry (2015, 2016) je na tekmi najmočnejše  košarkarske lige na svetu utrpel zvin gležnja, zaradi česar bo prisilno počival najmanj 14 dni.

Curry se je poškodoval na srečanju z New Orleans Pelicans, potem ko je postal najmlajši košarkar v zgodovini, ki je dosegel 2000 trojk.

Čeprav je izgledalo precej hudo, je lahko samo zapustil dvorano, pregled z magnetno resonanco pa je potrdil, da 29-letnik nujno potrebuje počitek. "To je bilo neumno. Želel sem ukrasti žogo. Seveda me je zabolelo," je novinarjem zaupal ameriški košarkar.

Predstavniki ekipe iz Oaklanda so potrdili, da Curry ni utrpel hujših poškodb, a poudarili, da natančnega povratka na igrišča za zdaj ne morejo napovedati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.