Prvič v četrtfinalu osem najboljših

Foto: Žurnal24 Federer se je skupaj s preostalo sedmerico najboljših na svetu uvrstil v četrtfi
Turnir Rogers Masters v Montrealu se je zapisal v zgodovino. Prvič, odkar obstaja lestvica ATP, se je v četrtfinale uvrstilo osem najboljših z lestvice – tudi povratnik Rafael Nadal.
Oglej si celoten članek
 

Ne spreglejte!

Rogers Masters in vsi ostali ATP in WTA turnirji V ŽIVO na rezultati.zurnal24.si

Na turnirju Rogers Masters v Montrealu igrajo vsi najboljši tenisači sveta. Še več: sploh prvič po letu 1973, odkar obstaja lestvica ATP, se je zgodilo, da se je v četrtfinale uvrstilo prvih osem z lestvice. Prihajajo iz osmih držav sveta, štirje od njih so že osvojili Montreal, štirje pa imajo tudi enega ali več naslovov za grand slam. Še ena zanimivost: od te osmerice le Andy Roddick letos ni osvojil več kot en turnir. "Pravzaprav nam je bilo nekoliko lažje, saj smo bili v prvem kolu prosti. Vseeno smo morali vsi prikazati svoj najboljši tenis. V nasprotju z bližnjo preteklostjo smo vsi najboljši zelo konstantni in ravno to dela naš šport še toliko pomembnejši," je po svojem dvoboju osmine finala dejal Švicar Roger Federer (s 6:3 in 7:6 je premagal rojaka Stanislasa Wawrinko ).

 
 

Vesel sem, da sem prišel v četrtfinale. To je več, kot sem pričakoval.

Rafael Nadal

 
Federer se bo v petkovem četrtfinalu pomeril s Francozom Jojem Wilfiedom Tsongo . Preostali četrtfinalni pari pa so: Španec Rafael Nadal proti Argentincu Juanu Martinu del Potru , Britanec Andy Murray proti Rusu Nikolaju Davidenku in Američan Andy Roddick proti Srbu Novaku Djokoviću .
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.