Prvič zaključni turnir Radwanski

Foto: EPA
Foto: EPA
Poljakinja Agnieszka Radwanska je prvič v karieri zmagala zaključni turnir WTA v Singapurju. Z 6:2, 4:6 in 6:3 je premagala Čehinjo Petro Kvitovo.
Oglej si celoten članek

Poljakinja Agnieszka Radwanska je zmagovalka zaključnega turnirja WTA v Singapurju. V velikem finalu je v treh nizih s 6:2, 4:6, 6:3 po dveh urah in petih minutah premagala Čehinjo Petro Kvitovo, dvakratno zmagovalko turnirja za grand slam v Wimbledonu, ki je na sklepnem turnirju sezone slavila leta 2011.

Radwanska je v prvem polfinalu premagala Španko Garbine Muguruzo s 6:7 (5), 6:3 in 7:5, Kvitova pa v drugem lansko zmagovalko tega turnirja Rusinjo Marijo Šarapovo s 6:3 in 7:6 (3). Šestindvajsetletna Poljakinja je osvojila svoj še 17. naslov na turnirjih WTA in prvega na zaključnih turnirjih. Letos je zmagala še na turnirjih WTA v Tokiu in na Kitajskem v Tianjinu.

Švicarska teniška veteranka Martina Hingis in Indijka Sania Mirza sta na turnirju v Singapurju osvojili naslov v konkurenci dvojic. V finalu sta premagali špansko kombinacijo Muguruza in Carla Suarez Navarro s 6:0, 6:3.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.