Prvo dejanje 56. Zlate lisice, na startu šest Slovenk

Foto: Epa Meta Hrovat
Alpske smučarke se bodo pomerile na šestem veleslalomu sezone.
Oglej si celoten članek

Letošnja 56. Zlata lisica, tekmovanje alpskih smučark za svetovni pokal, bo danes in v nedeljo potekala v Kranjski gori. Danes se bo veleslalom s prvo vožnjo začel ob 10. uri, druga bo ob 13., nedeljski slalom pa s prvo vožnjo ob 10.15, finale bo ob 13.45. Vodja tekmovanja Mitja Dragšič je dejal, da bo proga zelo dobro pripravljena.

Nastopilo bo 57 veleslalomistk iz 21 držav, tekmovanje bo začela Norvežanka Mina Fuerst Holtmann, prvo jakostno skupino pa bo s številko 15 sklenila Kranjskogorčanka Meta Hrovat. Kot 17. po vrsti se bo s starta pognala Tina Robnik, število 26 ima Ana Bucik, 40 Neja Dvornik, 53 Rebeka Oblak, 57 pa Nika Tomšič.

Organizatorji so bili zaradi vremena osmič v zgodovini primorani tekmi iz Štajerske preseliti na Gorenjsko, nazadnje je bilo to leta 2018.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.