Prvo pravo električno kolo

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Oglej si celoten članek

Z električnim kolesom, ki je ne le ekološko in praktično, temveč tudi preprosto za uporabo, boste kolesarili hitreje, daljše razdalje pa premagovali z manj napora. In brez potenja!

Z manj napora in brez potenja

Električno kolo, za katerega ne potrebujete registracije ali posebnega dovoljenja, vam omogoča poljubno moč poganjanja pedal, zato je primerno tudi za srčne bolnike. Z električnoim kolesom je tudi konec težav s potenjem, saj boste na njem kolesarili z manj napora, obenem pa potovali hitreje kot z običajnim kolesom. V najbolj vročih poletnih dneh vas bo zagotovo navdušil tudi prijeten vetrič, za katerega vam ne bo treba noro poganjati pedal. Z električnim kolesom, ki zravna celo klance, se lahko brez skrbi vozite v službo in šolo, na sestanke ali kamor koli, kjer je pomembno, da lepo dišite.

Varno in le za en evro na tisoč kilometrov

Z električnim kolesom boste lahko med množico kolesarjev speljali prvi, se izognili gneči in tako zmanjšali možnost trka z drugimi udeleženci v prometu. Na izpostavljenih delih cestišča boste hitrejši in tako manj časa v stiku s prehitevajočimi avtomobili. Vsakič, ko se boste namesto v avtomobil usedli na električno kolo, boste tudi prihranili veliko denarja. Za tisoč kilometrov vožnje z električnim kolesom boste namreč odšteli le en evro!

Kolo lahko napajate tudi s sončnimi celicami

Z uporabo električnega kolesa v okolje ne boste izpustili prav nobenih emisij. Tudi sicer je energija, ki je potrebna za vožnjo na elektriko in jo proizvedejo elektrarne, zanemarljiva v primerjavi z ostalimi uporabniki električne energije. Električno kolo pa lahko napajate tudi iz doma postavljenih obnovljivih virov energije, na primer s sončnimi celicami ali majhno vetrno elektrarno. Če pa uporabljate omrežno elektriko, tudi te ne boste porabili več kot se jo porabi za industrijsko pridelavo hrane, ki je potrebna za fizični napor pri poganjanju običajnega kolesa.

Razlogov za nakup električnega kolesa je vsekakor več kot preveč. Pa brez strahu pred morebitno krajo zavistnega soseda, električno kolo lahko namreč zavarujete.

V Hervisu, ki je največji športni trgovec v Sloveniji in hkrati  največji ponudnik električnih koles, vam le ta odslej ponujajo že od neverjetnih 499,99 evrov dalje.

Izkoristite priložnost in si zagotovite svoje električno kolo.

 

 

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.