Prvo prvenstvo MiniUBOC

Foto: Žurnal24 (Foto: UB.com)
UB.com prvič v zgodovini prireja samostojno prvenstvo Mini Ultimate Bet Online Championship (MiniUBOC). Akcija se bo pričela ta konec tedna.
Oglej si celoten članek

MiniUBOC, ki bo na sporedu od 10. do 17 aprila, bo ponujal dogodke z velikimi zagotovljenimi denarnimi skladi pri veliko nižjih zneskih prijavnine. Poleg turnirjev bo UB.com priredil še številna druga tekmovanja, da bo prvenstvo kar se da zanimivo.

Začelo se bo v nedeljo ob 20.05 z dogodkom Deep Stack No Limit Hold’em s prijavnino 50 dolarjev in zagotovljenim denarnim skladom v vrednosti 50 tisoč dolarjev. Vsi, ki se tega turnirja ne bodo mogli ali želeli udeležiti takrat, bodo imeli priložnost v istovrstnem turnirju zaigrati še v četrtek ponoči ob 4.05 uri.

Finale MiniUBOC bo ravno tako predstavljal turnir v No Limit Hold’emu, in sicer bo šlo za dogodek s prijavnino 75 dolarjev in zagotovljenim denarnim skladom v vrednosti kar sto tisoč ameriških dolarjev. Začel se bo 17. aprila ob 20.05.

Pri UB.com so pri urejanju urnika mislili tako na evropske kot tudi ameriške igralce. Mnogi turnirji se bodo začenjali v popoldanskem času v ZDA, zato da se jim bodo lahko v večini primerov ob kolikor toliko znosni uri pridružili tudi Evropejci. Eden od takih turnirjev bo tudi Triple Shootout Turbo v soboto, 16. aprila.

UB.com pa bo priredil tudi nekaj nekoliko drugačnih tekmovanj v okviru prvenstva. Najbolj prestižno med njimi bo najverjetneje tekmovanje Kink of Cashing; njegova glavna nagrada bo sedež v glavnem turnirju svetovnega prvenstva WSOP. Igralec, ki bo tekom MiniUBOC uspel največkrat priti do denarja, si bo priboril potovanje v Las Vegas v juliju in zaigral na največjem svetovnem turnirju v živo, za katerega bi sicer moral odšteti prijavnino 10 tisoč dolarjev.

Zmagovalec bitke King of Cashing bo prišel v poštev tudi za promocijo Show Up, Get Paid, ki plača kvalifikantu tisoč dolarjev zgolj zato, da se na glavnem turnirju WSOP prikaže oblečen v opravo UB.com.

V okviru izziva Triple Pay Challenge bo UB.com zagotovil nagrado vsakomur, ki mu uspe priti do denarja v vsaj treh MiniUBOC turnirjih. Poleg osvojenih denarnih nagrad bo dobil še sedež v posebnem freeroll turnirju z nagradnim skladom 10 tisoč dolarjev.

Bubble Bailout Bonus pa bo poskušal ublažiti bolečino ob izpadu iz turnirja tik pred dosego prvega plačanega mesta v turnirju. Igralec, ki bo izpadel na tako imenovanem mehurčku, bo od poker sobe dobil tolažilno nagrado 50 dolarjev.

UB.com res želi poskrbeti, da so v prvenstvu podeljene več kot primerne nagrade, zato bo najuspešnejšim igralcem na finalnem turnirju poleg osvojenih denarnih nagrad zagotovil še sedeže v priljubljenem tedenskem turnirju 200.000$ Guaranteed. Ta bonus bo prejelo najboljših 50, ki bodo avtomatsko registrirani na turnir, ki bo 24. aprila.

Za popestritev bo na prvenstvu igrala tudi ekipa profesionalcev Team UB Pros in na glavo vsakega od njih bo postavljena nagrada. Igralec, ki bo iz igre vrgel profesionalca, bo dobil vrnjeno turnirsko prijavnino. V Team UB najdemo znane obraze, kot so Joe Sebok, World Poker Tour prvak Prahlad Friedman, nekdanji nosilec naslova Igralec leta revije CardPlayer, Eric "basebaldy" Baldwin, poleg njih pa še Adam "Roothlus" Levy, Brandon Cantu, Maria Ho in Tiffany Michelle.


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.