Prvovrstna senzacija v slovenski skupini

Foto: Epa
Foto: Epa
Nogometaši Kazahstana so po norem preobratu premagali favorizirano Dansko.
Oglej si celoten članek

Nogometaši Kazahstana so po razočaranju v četrtek, ko so morali v uvodnem krogu kvalifikacij za evropsko prvenstvo 2024 priznati premoč Sloveniji, danes veličastno prišli do treh točk.

Proti Danski so 20 minut pred koncem tekme zaostajali 0:2, na koncu pa slavili s 3:2.

Za Dansko je oba zadetka dosegel 20-letni Rasmus Hojlund (21., 36.), ki je bil trikrat natančen tudi na četrtkovi tekmi proti Finski.

Kazahstan je znižal zaostanek v 73. minuti prek Baktijorja Zajnudinova, ki je zadel z bele točke, v 86. minuti je sledil natančen strel s približno 30 metrov Askata Tagibergena za 2:2, tri minute kasneje pa je Abat Ajmbetrov z glavo postavil senzacionalnih 3:2.

Foto: Epa Kazahstan - Danska

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.