PSG bi za Oblaka dal neverjetno vsoto

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Slovenski reprezentančni vratar ostaja tarča elitnih nogometnih klubov.
Oglej si celoten članek

V preteklih mesecih se je veliko pisalo o zanimanju Manchester Uniteda za Jana Oblaka, na Old Traffordu so že navezali stike z agentom škofjeloškega vratarja. 

Kot dobro obveščeni ljubitelji nogometa gotovo veste, bi se "rdeči vragi" v letošnjem poletju lahko razšli z Davidom de Geo, verjetna destinacija španskega reprezentanta je Real Madrid. V tem primeru bi ga lahko nadomestil prav Oblak.

Obrambe v dresu madridskega Atlética so Oblaka proslavile v očeh številnih slovitih angleških kolektivov, a so Arsenal, Chelsea in Manchester City prenehali "loviti" 24-letnika zaradi previsoke cene.

Ostala še dva

A po poročanju Goala je en klub pripravljen plačati celotno višino odkupne klavzule, ki jo ima Oblak v trenutni pogodbi z Atléticom, ta pa znaša okroglih 100 milijonov evrov.

In po poročanju omenjenega specializiranega nogometnega medija je takšno vsoto pripravljen plačati Paris Saint-Germain, ki je v lanski sezoni presenetljivo ostal brez naslova v Ligue 1.

Prav visoka cena, o kateri se Atlético niti noče pogajati, je odgnala Man City in oba londonska kluba, medtem ko ima Man United v rokavu seveda še sredstva, ki bi jih dobil ob morebitnem De Geinem prestopu. Poleg tega pa bi se z Old Trafforda lahko kmalu poslovilo še nekaj nogometašev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.