PSG-ju poslal DVD z analizo Barcelone

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Trener Real Madrida José Mourinho je po poročanju francoskega časnika L'Equipe Carlu Ancelottiju poslal DVD, na katerem so analizirane slabosti Barcelone. Fracoski PSG se bo v četrtfinalu Lige prvakov pomeril s katalonskim nogometnim velikanom.
Oglej si celoten članek

Foto: EPA carlo ancelotti leonardo psg Francoski L'Equipe je objavil zgodbo, da naj bi José Mourinho trenerju PSG Carlu Ancelottiju poslal DVD, na katerem analizira slabosti Barcelone. Francoski klub naj bi s pomočjo videomontaže lažje premagal svojega četrtfinalnega nasprotnika v Ligi prvakov.

Mourinho naj bi se za takšno potezo odločil zaradi tesnega prijateljstva s športnim direktorjem Leonardom, trenerjem Carlom Ancelottijem in lastnikom Nasserjem al-Khelaifijem. Posnetki naj bi vsebovali tudi Mourinhove komentarje, kako izkoriščati šibke točke varovancev Tita Vilanove.

Video, ki temelji na zadnjih dveh El Clásicih, prikazuje metode portugalskega stratega, ki je v letošnji sezoni Barço premagal že trikrat. Dve od preostalih treh tekem sta se končali z remijem, samo enkrat pa se je zmage veselila Barcelona.

Mourinho je že izpolnil cilj, ki si ga je zadal leta 2010 ob prihodu na Santiago Bernabéu, in sicer končati hegemonijo Barcelone v španski Primeri División. Kot kaže želi zdaj nogometašem PSG pomagati, da napišejo zadnje poglavje Barçine evropske zgodbe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.