''PSG? Prek Fergusonovega trupla''

Foto: EPA
Foto: EPA
Nogometaš Manchester Uniteda Patrice Evra, ki naj bi ga vse bolj glasno snubili pri francoskem Paris Saint-Germainu, je zatrdil, da ne namerava zapustiti Old Trafforda. ''Samo preko trupla Alexa Fergusona,'' je povedal francoski reprezentant.
Oglej si celoten članek

Ugibanja o tem, kdaj bo Alex Ferguson zapustil Manchester United, se nadaljujejo. Z neizbežnim odhodom škotskega stratega pa se je pod drobnogledom znašla tudi prihodnost Patrica Evraja. Govorice o prestopu k francoskemu PSG je najprej umiril Carlo Ancelotti, dokončno pa jih je zanikal tudi Evra. ''Prej bi morali ubiti Alexa Fergusona, preden bi me pripeljali v Pariz. Do konca pogodbe imam še eno leto. V tem trenutku sem član Manchester Uniteda in sem zadovoljen,'' je povedal 31-letnik, ki se je Unitedu iz Monaca pridružil leta 2006.

Foto: EPA patrice evra alex ferguson ''Nikoli nisem skrival naklonjenosti do Pariza, čeprav je Monaco še vedno 'moja' ekipa. Vedno mi je bilo težko, če klub ni uspel osvojiti lovorike ali se kvalificirati v Ligo prvakov,'' je dodal Evra.

PSG trenutno zaseda drugo mesto francoske nogometne lige in za vodilnim Lyonom zaostaja pet točk. Pretekli teden so se uvrstili v spomladanski del tekmovanja v Ligi prvakov, kjer so zasedli prvo mesto skupine A.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.