PSG pripravil 100 milijonov za Rooneyja

Foto: EPA
Foto: EPA
Angleški Daily Mail razkriva, da naj bi Paris Saint-Germain pripravil megalomansko ponudbo za Wayna Rooneyja v višini 100 milijonov funtov. Francoski nogometni velikan je za napadalca Manchestra Uniteda pripravljen plačati 40 milijonov funtov, Rooney pa bi s podpisom štiriletne pogodbe zaslužil 15 milijonov na leto.
Oglej si celoten članek

Francoski PSG v lasti katarske investicijske družbe naj bi po poročanju Daily Maila pripravil ponudbo za prestop Wayna Rooneyja. Pariški nogometni klub je pripravljen za prestop angleškega reprezentanta odšteti 40 milijonov funtov, Rooney pa se lahko nadeja plače v višini 15 milijonov funtov na sezono.
Foto: EPA zlatan ibrahimovic Zanimanje za Rooneyja se je okrepilo po objavi govorice, da naj bi se Zlatan Ibrahimović v poletnem prestopnem roku vrnil v Italijo. Zdaj je na potezi nogometaš Manchestra Uniteda, ki po slovesu Sira Alexa Fergusona, s katerim se v zadnjem času nista najbolje razumela, ni prepričan, ali želi zapustiti Old Trafford.

''Najprej želi preveriti, kakšen bo njegov položaj pod vodstvom Davida Moyesa, ki je nasledil Alexa Fergusona, nato pa se bo odločil o svoji prihodnosti,'' piše Daily Mail. ''Čeprav je United medijem razkril, da je Anglež zaprosil za prestop, pa Rooney vztraja, da nikoli ni podal uradne zahteve za selitev in pravzaprav upa, da se bo lahko dogovoril za novo pogodbo,'' dodaja angleški časnik.

V poletnem prestopnem roku se obetajo številne velike spremembe. Manuel Pellegrini, ki naj bi prevzel Manchester City, je potrdil, da zapušča Málago, medtem ko naj bi bil dogovor med Chelseajem in Joséjem Mourinhom samo še vprašanje časa. Portugalski strateg naj bi dan po koncu sezone španske nogometne lige odletel v Anglijo, kjer naj bi podpisal dogovor v vrednosti 250 tisoč funtov na teden.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.