PSG v lovu za Beckhamom

Foto: EPA
Foto: EPA
David Beckham se še vedno ni odločil, kje bo nadaljeval svojo kariero, potem ko se mu bo iztekla pogodbo z Los Angeles Galaxyjem. Vse bolj vztrajen je francoski PSG, ki je potrdil, da se z angleškim zvezdnikom dogovarjajo za sodelovanje.
Oglej si celoten članek

Nekdanji kapetan angleške reprezentance je pri 36-letih še vedno pravi magnet. Za usluge Davida Beckhama se bori več uglednih klubov, med najbolj vztrajnimi pa so zagotovo pri francoskem PSG, kjer imajo po prihodu bogatih katarskih investitorjev zelo visoke cilje. "Smo v pogovorih, a več od tega vam ne smem odkriti," je za AFP dejal Nasser Al-Khelaifi, predsednik in lastnik trenutno vodilnega moštva Ligue 1. Klub iz Pariza je po prihodu državnega katarskega investicijskega sklada čez noč postal eden najbogatejših na stari celini, kar je dokazal s številnimi nakupi v letošnjem prestopnem roku.

"Ko bomo dosegli dogovor, boste to izvedeli tudi vi. Ne obstaja rok, do katerega moramo rešiti to vprašanje," je dodal Al-Khelaifi. Viri blizu kluba namigujejo, da naj bi PSG Beckhamu ponudil 18-mesečni dogovor. Anglež je že večkrat ponovil, da si naslednje leto želi zaigrati na domačih olimpijskih igrah v Londonu, tako da si želi oditi v klub, kjer bo dobil dovolj priložnost za igro.

Beckham se je v četrtek z LA Galaxy prebil v finale Zahodne konference ameriške lige MLS, kjer se bo srečal z moštvom Real Salt Lake.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.