PSG znova odprl mošnjiček

Foto: Profimedia Leandro Paredes
Še trije dnevi do konca prestopnega roka.
Oglej si celoten članek

Francoski prvak PSG je potrdil prihod argentinskega vezista Leandra Paredesa, ki je s Parižani podpisal pogodbo do 30. junija 2023. Zdaj že nekdanji član ruskega Zenita je PSG stal 47 milijonov evrov, uradne višine odškodnine pa francoski in ruski klub nista razkrila.

Petindvajsetletnik je otrok Boce Juniors, kjer je tudi začel člansko kariero. Leta 2014 se je preselil v Italijo, kjer je igral za Chievo, Romo in Empoli, od 1. julija 2017 pa je bil član Zenita, kjer je bil soigralec slovenskega reprezentanta Mihe Mevlje.

"Zelo sem ponosen, da sem postal član PSG-ja. Po izkušnjah v Italiji in Rusiji imam izvrstno priložnost, da odkrijem novo prvenstvo in ob tem nosim dres enega najbolj prestižnih klubov na svetu. Hvala predsedniku in trenerju za zaupanje. Vsi se zavedamo športnih dimenzij kluba. Tudi sam imam visoke ambicije in bom storil vse, da upravičim pričakovanja kluba. Veselim se strastne atmosfere na Parku princev," je povedal Paredes, ki bo nosil dres s številko osem.

Juventus zamenjal za katarski klub

Maroški nogometni reprezentant Medhi Benatia se je po dveh sezonah in pol poslovil od italijanskega velikana Juventusa in se preselil h katarskemu Al Duhailu. Stara dama bo za branilca do oktobra 2019 v dveh obrokih dobila osem milijonov evrov, še dva milijona lahko prejme v obliki bonusov.

Enaintridesetletni osrednji branilec je bil član Juventusa od julija 2016. Za Torinčane je v serie A odigral 40 tekem, dosegel pa tri gole. V ligi prvakov je zbral 14 nastopov. Osvojil je dve italijanski prvenstvi, dva italijanska pokala in en superpokal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.