Psihologinji pokazal več, kot si je želela videti

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Nekdanja psihologinja ostrog se je poravnala s košarkarjem, katerega obtožuje nedostojnega razkazovanja.
Oglej si celoten članek

Nekdanja psihologinja San Antonio Spurs, Hillary Cauthen, se je na sodišču poravnala v tožbi proti nekdanjemu košarkarju tega moštva, Joshui Primu in njegovi ekipi, je poročal San Antonio Express-News. Cauthen je 19-letnega Prima obtožila, da ji je med obravnavo večkrat pokazal genitalije.

Vodstvo Spurs je oktobra nenadno končalo sodelovanje s Primom, iz ekipe pa so takrat sporočili le, da je ta poteza v "najboljšem interesu" tako kluba kot prvega izbora nabora leta 2021.

Foto: Profimedia Joshua Primo Nato je Cauthen javno objavila svoje obtožbe in novembra tožila ekipo, češ da jo je opozorila na njegova dejanja že mesece prej, pa v vodstvu San Antonia niso ničesar storili.

Njen odvetnik Tony Buzbee je v izjavi za Express-News dejal, da sta se zdaj "stranki dogovorili, da bosta rešili to zadevo".

Tudi pri Spurs so objavili izjavo za javnost, v kateri pravijo, da so, odkar so izvedeli za obtožbe, "sprejeli in še sprejemajo ukrepe za zagotovitev, da se vse vpletene strani obravnavajo dostojanstveno in spoštljivo".

"Vemo, da to dolgujemo zdravnici Cauthen, našim igralcem, osebju in naši skupnosti," so zapisali pri Spurs in dodali: "To je priložnost za učenje in obenem tista priložnost, za katero smo prepričani, da nam bo omogočila boljše napredovanje."

Nadaljnje podrobnosti poravnave za zdaj niso znane, pa navaja francoska tiskovna agencija AFP.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.