"Ptica selivka" našla novo jato

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Kevin-Prince Boateng bo nastopal v italijanski Serie A.
Oglej si celoten članek

V Berlinu rojeni nekdanji ganski nogometni reprezentant Kevin-Prince Boateng bo svojo poklicno pot nadaljeval na Apeninskem polotoku. Dvaintridesetletni napadalno usmerjeni igralec sredine igrišča je podpisal dveletno pogodbo s Fiorentino.

Foto Hrvaški zvezdnik kupil "zverino" za milijon evrov

Boateng je bil na začetku svoje nogometne poti član mlajših nemških reprezentančnih selekcij, med letoma 2010 in 2014 pa je igral za Gano.

V svoji karieri je bil prava "ptica selivka", saj je branil barve številnih klubov. V Nemčiji je igral za Hertho Berlin, Borussio Dortmund, Schalke 04 in Eintracht Frankfurt, v Angliji za Tottenham in Portsmouth, v Španiji za Las Palmas in Barcelono, v Italiji pa za AC Milan in Sassuolo.

Navijači jezni Šok v Barceloni, odšel največji talent

Januarja letos je za osem milijonov evrov prestopil iz Sassuola v Barcelono, za slovito katalonsko zasedbo pa je odigral le tri tekme v španskem prvenstvu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.