Pušnik bo vodil dalmatinski ponos

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Marijan Pušnik bo sedel na klop Hajduka.
Oglej si celoten članek

Marijan Pušnik je novi trener Hajduka. "Šestinpetdesetletni slovenski trener, ki je v karieri vodil Celje, Dravograd, Korotan, Klagenfurt, Pasargad Tehran, Maribor, Rudar Velenje, Damash, Avispa Fukuoko in Olimpijo, bo sedel na klop Hajduka," so zapisali na spletni strani dalmatinskiportal.hr.

"To je veliko presenečenje, saj na klop Hajduka seda v teh prostorih neznano ime, a tako je odločil novi predsednik kluba Ivan Kos," so pri omenjenem portalu še pokomentirali odločitev novega vodstva splitskega kluba.

Največji favorit za prevzem funkcije je bil sicer še popoldne Željko Kopić, vendar ga je v zadnjem hipu očitno prehitel Pušnik, ki je Olimpijo v tej sezoni popeljal do jesenskega naslova prvaka. Novi športni direktor bo Mario Branco.

Navijači Hajduka sodeč po komentarjih na raznih spletnih straneh nad menjavo niso navdušeni. Večina jih želi, da bi njihove 'bile' še naprej vodil Damir Burić.

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 21:43 1. Junij 2016.

    Marijan, veliko uspeha na novem trenerskem položaju

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.