Pušnik odhitel v Slovenijo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Slovenski nogometni strateg Marijan Pušnik se po zmagi v 17. krogu 1. HNL ni pojavil na tiskovni konferenci.
Oglej si celoten članek

Hajduk je na tekmi hrvaškega prvenstva premagal Inter Zaprešić (2:0) in se po porazu Osijeka, ki je moral priznati premoč Dinamu iz Zagreba (0:2), zavihtel na tretje mesto ligaške razvrstitve.

Splitčani imajo pet točk zaostanka za drugouvrščenim Dinamom in enajst za vodilno Rijeko, ki pod vodstvom Matjaža Keka stopica proti prvemu naslovu državnega prvaka.

Pušnik se po prepričljivi predstavi na Poljudu ni pojavil na tiskovni konferenci, njegovo odsotnost pa je upravičil športni direktor kluba Mario Branco.

''Moram vas obvestiti, da se trener Pušnik ne bo udeležil tiskovne konference. Na žalost je zaradi družinskih težav takoj po koncu tekme odšel v Slovenijo. Tako jaz kot strokovno vodstvo mu stojimo ob strani v teh težkih trenutkih,'' je dejal Branco.

Razlog za Pušnikov obisk domovine naj bi bilo zdravstveno stanje njegovega očeta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:33 29. November 2016.

    fuj športniki največji primitivci navijači pa itak. Nič drugega kot samo nasilje jih je in pijančevanje.<br />Nogometaši in ostali žogarji …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.