Pušnik: To bo najtežja tekma

Foto: Katarina Ponjavić
Foto: Katarina Ponjavić
"Čeprav smo na zadnjih treh tekmah osvojili maksimalno število točk, bo nedeljski obračun pravi preizkus konsistentnosti in odgovornosti za moje moštvo," meni Marijan Pušnik.
Oglej si celoten članek

"To bo najtežja tekma v dosedanjem delu sezone, saj nam prihaja v goste ekipa, ki zna igrati nogomet na zelo visoki ravni," pred jutrišnjo tekmo s Celjem opozarja Olimpijin strateg Marijan Pušnik.

"Čeprav smo na zadnjih treh tekmah osvojili maksimalno število točk, bo nedeljski obračun v Stožicah pravi preizkus konsistentnosti in odgovornosti za moje moštvo. Verjamem, da se igralci zavedajo pomembnosti naslednjih dveh tekem, ki jih igramo pred domačimi navijači."

"Če ne bomo na ustrezni ravni glede agresivnosti, kompaktnosti in borbenosti, se lahko pojavijo velike težave. Celjani se počasi dvigujejo v formi, igrajo vse bolje in storili bodo vse, da se iz Ljubljane vrnejo neporaženi.''

Več na Goal.com/si/.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.