Putin: Igralnice obiskujejo "specifični" ljudje

Foto: EPA
Foto: EPA
Ruski predsednik ne želi, da bi se Soči po igrah spremenil v igralniško oazo.
Oglej si celoten članek

Ruski predsednik Vladimir Putin si ne želi, da bi se Soči po zimskih olimpijskih igrah preobrazil v igralniško oazo. Po njegovem mnenju so ljudje, ki obiskujejo igralnice, "specifični", kar bi, kot meni, lahko privedlo do tega, da družine ne bi želele letovati v Sočiju.

Putin pravi, da so se dogovorili za vzpostavitev igralniške destinacije na meji med regijama Rostov ter Krasnodar, pozneje pa bi ga razširili vse do obale Črnega morja. Tako bi bilo po njegovem mnenju nesmotrno, da bi v relativni bližini ustanovili novo igralniško oazo.

Družine bi lahko oklevale

Sicer pa po njegovem mnenju igralnice pritegnejo specifično vrsto ljudi, pri čemer ni želel vnaprej določiti, ali so to slabi ali dobri ljudje. Zaradi prisotnosti teh specifičnih ljudi bi morda lahko družine oklevale, da Soči izberejo kot destinacijo za letovanje, je po poročanju ruske tiskovne agencije Itar-Tass dejal ruski predsednik.

Poudaril je tudi, da je Rusija ogromno vložila v Soči, raje pa bi videl, da bi po olimpijskih igrah od te infrastrukture več imeli običajni državljani kot pa bogataši, ki si lahko privoščijo zapravljanje v igralnicah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.