Putin se je preizkusil tudi v bobu

Foto: EPA Vladimir Putin bob Foto: EPA Vladimir Putin bob Foto: EPA Vladimir Putin bob Foto: EPA Vladimir Putin bob Foto: EPA Vladimir Putin bob Foto: EPA Vladimir Putin bob
Predsednik ruske vlade Vladimir Putin je znova dokazal, da ne pozna ovir. Eden najpomembnejših svetovnih politikov je tokrat preizkusil novo bob stezo v Paramanovu, blizu Moskve: "To bi priporočal prav vsakomur."
Oglej si celoten članek

Ruski premier Vladimir Putin je testiral novo bob stezo v Paramanovu, blizu Moskve, ki bo konec meseca gostila evropsko prvenstvo v bobu in sankanju, je poročala hrvaška tiskovna agencija Hina.

Putin se ob preizkusu proge ni želel ozirati na svarila trenerjev, da je proga zelo nevarna. Na koncu si je premislil in pristal na to, da boba ne bo pilotiral sam in je bil sopotnik v dvosedu, ki ga je vozil ruski reprezentant Aleksej Šadejev.

"To bi priporočal prav vsakomur," je po vožnji navdušen povedal Putin, ki se je že večkrat izkazal pri ekstremnih športih. Putin, nosilec črnega pasu v judu, je med drugim že vozil tudi bolid formule 1 in reaktivno vojaško letalo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.