Puyol dober mesec izven pogona

Foto: EPA
Foto: EPA
Branilec nogometnega kluba Barcelone Carles Puyol bo zaradi poškodbe z igrišč odsoten od štiri do šest tednov.
Oglej si celoten članek

Štiriintridesetletni Carles Puyol si je ob sobotni zmagi Barçe s 4:1 nad Getafejem poškodoval kolensko vez, resnost poškodbe pa bodo natančneje pokazali današnji zdravniški pregledi.

Kapetana katalonskega ponosa zadnji dve sezoni redno spremljajo poškodbe, poleti je prestal operacijo desnega kolena, tokrat mu je ponagajalo levo. Barcelona zaradi poškodb igra tudi brez Andresa Inieste in Alexisa Sancheza, v sredo pa jo čaka uvodna tekma Lige prvakov proti moskovskemu Spartaku.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.