Puyol trpel peklenske bolečine

Foto: EPA
Foto: EPA
Nogometaš Barcelona Carles Puyol, ki je že okreval po poškodbi komolca, je razkril, da je bila izkušnja nadvse neprijetna. Branilec se je že vrnil na zelenico in vnesel nekaj miru obrambno vrsto Barcelone.
Oglej si celoten članek

Carles Puyol, ki se je manj kot dva meseca po poškodbi komolca že vrnil na igrišča, je s povratkom zadovoljen. ''Vesel sem, da sem se vrnil z zmago. To je bila moja najslabša izkušnja s poškodbo. Neverjetno boleče. Nisem si mislil, da bo tako. Na srečo gre za roko, kar omogoča, da hitro nadaljuješ s fizično aktivnostjo. Sedaj moram samo še izboljšati mobilnost in moč,'' je povedal Puyol.
Foto: EPA Puyol poškodba zdravnik izpah Benfica Barcelona Liga prvakov Španec je priznal, da je zaradi skoka, ki je botroval poškodbi, slišal številne kritike. ''Ne smeš razmišljati, kaj se je zgodilo. Vedno poskušam pomagati svoji ekipi. Imel sem smolo,'' je povedal 34-letnik in dodal, da Barcelona že pospešeno dela na obrambi.

Vilanova: Barça ni samo Messi

''Nobena skrivnost ni, da je Messi odločilnega pomena, a Leo ne zmaguje sam. Ustvariti moraš priložnosti in igrati v obrambi. Preveč preprosto je reči, da je Barça samo Messi,'' je povedal Tito Vilanova.

''V vsakem obračunu verjamem, da lahko zmagamo. Zmagati enajst tekem zapored je izjemen niz. Ekipa je tam, kjer je, ker so igralci lačni zmag. Vrnitev Puyola in Piqueja je veliko spremenila,'' je dodal Vilanova.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.