Puyol znova pod kirurški nož

Foto: EPA
Foto: EPA
Španski branilec nima sreče s poškodbami. Ponovno bo moral na operacijo kolena.
Oglej si celoten članek

Kapetan katalonskega nogometnega velikana Barcelone Carles Puyol v zadnjem času nima sreče s poškodbami. Potem ko je komaj dobro okreval po zadnji operaciji kolena, bo spet moral na kirurško mizo, tokrat zaradi odstranitve Bakerjeve ciste v desnem kolenu. Okrevanje bo trajalo tri do štiri tedne.

Puyol ima za sabo slabo sezono, zaznamovano s številnimi poškodbami, odigral je le 22 tekem, po zadnji marčevski artroskopiji je celo namignil, da bo razmislil o koncu kariere, če se stanje ne bo izboljšalo. Kot je danes sporočil klub, bo sredin poseg manjši, odstranili mu bodo Bakerjevo cisto, benigno tvorbo v kolenski ovojnici, če bo zdravljenje potekalo po načrtih, pa bo 35-letni kapetan Blaugrane nared za prvo prijateljsko tekmo nove sezone 20. julija s poljskim Lechom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.