Pvi poraz Slovenijo stal kolajne

Foto: twitter IHF Gregor Ocvirk
Slovenci se bodo borili za uvrstitev od petega do osmega mesta.
Oglej si celoten članek

Slovenska rokometna reprezentanca se ni prebila v polfinale moškega svetovnega prvenstva do 21 let v Španiji. Na četrtfinalni tekmi je bila od nje v Vigu boljša Portugalska, ki je zmagala s 26:25 (13:14). Slovenijo v nadaljevanju SP čakata tekmi za razvrstitev od 5. do 8. mesta, najprej se bo v petek pomerila s Tunizijo.

Slovenija je sicer doživela prvi poraz na letošnjem mundialu v Španiji, potem ko je v skupinskem delu premagala Španijo, Tunizijo, Srbijo, Japonsko in ZDA, v osmini finala pa še Južno Korejo.

Polfinalna para sta Egipt - Francija in Portugalska - Hrvaška.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.