Rački četrti v sezoni prek stotice

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Več kot sto točk v rednem delu lige NHL je zbrala tudi ekipa Anaheim Ducks. Ponoči po slovenskem času je gostovala v Calgaryju in se veselila zmage s 3:2.
Oglej si celoten članek

V najmočnejši hokejski ligi na svetu so bile na sporedu tri tekme. Minnesota je doma izgubila z Vancouvrom z 2:5, New York Rangers pa so premagali Philadelphio s 3:1.

V Calgaryju se je Anaheim (101 točka) pridružil St. Louisu (105), Bostonu (104) in San Joseju (103), ki so prav tako že osvojili sto točk in več. Odločilna je bila zadnja tretjina, ko so Kanadčani vodili z 2:1, za Anaheim pa sta zadela Mathieu Perreault in Andrew Colgiano.

New York Rangers so v domačem Madison Square Gardnu nerešljiva uganka za Philadelphio, ki so jo v tej dvorani premagali še osmič zaporedoma. Največ golov pa je bilo v Minnesoti, kjer je ob visoki zmagi gostov dvakrat zadel David Booth.

Anže Kopitar z Los Angelesom je bil danes prost, v noči na petek pa Los Angeles čaka gostovanje pri vodilni ekipi metropolitanske skupine Pittsburghu.

Liga NHL, rezultati:

Minnesota Wild : Vancouver Canucks 2:5
New York Rangers : Philadelphia Flyers 3:1
Calgary Flames : Anaheim Ducks 2:3

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.