"Rad bi spoznal Rossijevo mamo"

Foto: EPA
Foto: EPA
Dirkaška rivala sta na poti do sprave, potem ko se je lanska sezona končala sila turbulentno.
Oglej si celoten članek

Ob koncu pretekle sezone v MotoGP sta Marc Márquez in Valentino Rossi polnila naslovnice. Italijan je Katalonca obtožil, da pomaga rojaku Jorgeju Lorenzu do naslova svetovnega prvaka. 

Na predzadnji dirki je Márqueza celo brcnil z motorja in za kazen na zadnji dirki v Valencii štartal z zadnjega mesta ter tako ostal brez naslova.

Sledile so številne ostre izjave, umiki produktov iz uradnih trgovin, jezni odzivi navijačev in še marsikaj. Toda sedaj je roka sprave prišla iz nepričakovanega naslova. V dogajanje se je namreč vključila mama Rossijeva mama Stefania.

Prebila je led

"Márquez je mladenič, ki mi je zelo pri srcu. Ne bi ga mogla sovražiti, zakaj bi ga?" je gospa Rossi povedala za Gazzetto dello Sport in izzvala odziv Márqueza.

"Ne poznam gospe Rossi, toda rad bi ji stisnil roko. Očitno je simpatična in odkrita oseba, ki je za nameček o meni govorila lepo. Gre za pomembne besede. Verjetno je med nama (z Valentinom, op. a.) malce otoplila odnos. Z mano je že tako," je odvrnil Márquez, ki se pospešeno pripravlja na novo sezono.

Komaj čaka sezono

Nekdanji svetovni prvak je prepričan, da ga čaka zelo uspešna sezona, v kateri bo odkrito naskakoval naslov najboljšega dirkača v elitni motociklistični seriji.

"Moja nova Honda mi res ustreza. Komaj čakam, da se bo nova sezona začela," je za Gazzetto razkril Márquez.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.