Radodarnežu nadomestno zlato

Foto: EPA
Foto: EPA
Novozelandski ragbijist, ki je po zmagi v finalu SP zlato medaljo podelil mlademu navijaču, je prejel nadomestno odličje.
Oglej si celoten članek

Prvo ime nedavno končanega svetovnega prvenstva v ragbiju je nedvomno Novozelandec Sonny Bill Williams. Ne le zato, ker je njegova reprezentanca osvojila zlato kolajno, temveč zaradi geste po koncu obračuna, ki se bo za vedno vtisnila v spomin malemu Charlieju Linesu.

Robati dobrodušnež je svojo medaljo podaril navijaču, za lepo gesto pa je bil nagrajen na podelitvi nagrad World Rugby, kjer so mu podarili nadomestno odličje. ''Presenečen sem,'' je priznal Williams, ki darila ni pričakoval.

Pobuda zanj je prišla s strani soigralcev in vodstva novozelandske reprezentance. ''Večina fantov bi naredila enako,'' je še,pristavil ragbijist.

Všečkamo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.