Radović zapustil Olimpijo

Foto: SPS
Foto: SPS
Srbski nogometni igralec Miroslav Radović ni več član državnih prvakov ljubljanske Olimpije.
Oglej si celoten članek

Napadalec Miroslav Radović je izkoristil dogovor s predsednikom Milanom Mandarićem, ki mu je omogočal predčasno prekinitev pogodbe po koncu minule sezone.

"S predsednikom Milanom Mandarićem sva imela gosposki dogovor o mojem odhodu, ki je sedaj izpolnjen. Predsedniku želim veliko zdravja in uspeha z Olimpijo. Zahvaljujem se svojim soigralcem, s katerimi smo v Ljubljano vrnili naslov državnih prvakov. Prav tako gre izjemna zahvala navijačem, ki so me od prvega dne vzeli za svojega in mi izkazali izjemno podporo. Nobena skrivnost ni, da sem v klub prišel predvsem zaradi Marka Nikolića, življenje gre naprej, Olimpiji pa seveda želim vse dobro v prihajajoči evropski sezoni," je ob slovesu povedal Miroslav Radović.

Predsednik NK Olimpija Ljubljana Milan Mandarić je dodal: "Miroslavu se želim iskreno zahvaliti za njegov doprinos k velikem uspehu Olimpije v tej sezoni - naslovu državnih nogometnih prvakov. Žal nam je, da Miroslav ne bo ostal v našem klubu, a takšen je bil najin dogovor, ki ga spoštujem. Z Miroslavom se razhajamo v prijateljskem odnosu, želim mu vse najboljše v nadaljnji karieri in poudaril bi, da mu vrata Olimpije vedno ostajajo odprta."

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.