Räikkönen ga je spravil v jok, nato pa storil tole

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Navijač Kimija Raikkonena je neutolažljivo jokal, ko je njegov junak moral s proge. Kljub odstopu dirkača bo dirka verjetno dečku ostala v lepem spominu.
Oglej si celoten članek

Kimi Raikkonen je dirko za VN Španije končal že v prvem krogu, potem ko je trčil z Maxom Verstappenom. To je v neutolažljiv jok spravilo mladega navijača Ferrarija. 

Čustveno reakcijo na tribuni so ujele kamere, očitno pa so jo videli tudi v Ferrarijevi ekipi. Fanta so namreč povabili v garažo, kjer se je srečal s svojim junakom. Ta dan si bo fant zagotovo zapomnil.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • mph
    22:18 14. Maj 2017.

    Lepo. :-)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.