''Räikkönen je sprožil vse skupaj''

Foto: EPA
Foto: EPA
Romain Grosjean (Lotus) je vesel, da se o finančni negotovosti britanske ekipe ni pogovarjal s predstavniki sedme sile, kot je to počel njegov nekdanji moštveni kolega Kimi Räikkönen.
Oglej si celoten članek

V zaključku lanske sezone so se poslabšali odnosi na relaciji LotusKimi Räikkönen, potem ko Finec dlje ni prejel plačila. Dirkač Ferrarija je javno spregovoril o finančnih težavah ekipe in zagrozil, da ne bo nastopil na zadnjih dveh dirkah sezone. Lotus je poravnal svoje finančne obveznosti do nekdanjega svetovnega prvaka, ki pa je vseeno manjkal na dirkah za VN ZDA in VN Brazilije, saj je moral na operacijo hrbta.

Romain Grosjean, dirkač Lotusa, prav tako ni prejel plačila za svoje usluge, vendar tega ni želel obešati na veliki zvon.

Več na:

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.