''Raje izgubim kot zmagam zanj''

Foto: EPA
Foto: EPA
Odnosi v garderobi angleškega prvaka so na najnižji točki do sedaj, razkriva novinar britanske radijske postaje BBC 5. Nogometašem naj bi počasi zmanjkovalo potrpljenja.
Oglej si celoten članek

José Mourinho vztrajno zatrjuje, da se ne boji za svojo prihodnost na Stamford Bridgeu, a podpora portugalskemu strategu vztrajno pada. Mourinho je na bojni nogi s svojimi varovanci, odnosi pa so tako slabi, da nekateri nimajo več želje po zmagi.

''Moje informacije prihajajo od nogometaša prve ekipe. Povedali so mi, da je odnos med Mourinhom in igralci na psu. Nogometaši so naveličani njegovega odnosa in izbruhov. Pravijo, da je še posebej težaven odnos z Edenom Hazardom. Povem vam šokanten citat: 'Raje izgubim kot zmagam zanj'. To je nedavno izjavil eden od igralcev. Morda je to rekel v jezi, a vseeno nam daje vpogled v razpoloženje med igralci,'' je povedal novinar Garry Richardson.

Po poročanju spletnega portala Mirror naj bi lastnik kluba Roman Abramovič pripravil več kot 13 milijonov evrov odškodnine, s katero bo Mourinha pospremil proti izhodnim vratom angleškega prvaka.

Mnenja o tem, kaj je bolje za Chelsea, so deljena. Nekateri menijo, da si bodo modri z odhodom Mourinha nadeli zanko okoli vratu, spet drugi trdijo, da je Portugalčeve ere konec. Odgovor bo podal čas.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.