Rakete trepetajo za zvezdnika

Foto: Epa james harden chris paul
Nastop Chrisa Paula na odločilni tekmi finala zahodne konference je pod velikim vprašajem.
Oglej si celoten članek

Mike D'Antoni, trener finalistov zahodne konference Houston Rockets, ki jih v boju za veliki finale severnoameriške košarkarske lige NBA čaka odločila sedma tekma z Golden State Warriors, bo upal in čakal do tik pred zdajci, če bo Chris Paul nared za obračun. Paul si je poškodoval zadnjo stegensko mišico desne noge in je izpustil šesto tekmo.

"Odločitev o nastopu Paula bom sprejel tik pred tekmo. Vrgel bo nekaj metov in se sam malo preizkusil, če obstaja možnost, da nastopi na sedmi tekmi," je dejal D'Antoni.

"Trenutno je na popolnem mirovanju v upanju, da čim bolj umirimo bolečino, poleg tega je ves čas na terapijah. Ves čas, 24 ur na dan," je dodal trener Houstona: "Ne želim namerno zavlačevati, ampak enostavno je poškodba takšne narave, da bo vse jasno šele tik pred tekmo. Vsaka ura šteje."

NBA končnica Tudi na zahodu odloča sedma tekma

Triintridesetletni Paul nastopa v svojem prvem konferenčnem finalu, poškodoval pa se je v zadnjih sekundah pete tekme, ki jo je Houston dobil z 98:94, šesto je nato moral izpustiti.

Na šesti tekmi so imele rakete prvo zaključno žogico za preboj v finale, a so jo zapravile in Golden State je dvoboj na štiri zmage izenačil na 3:3. Odločitev o finalistu bo tako padla danes ponoči v Teksasu.

V finalu lige NBA pa na nasprotnika že čakajo Cleveland Cavaliers, ki so po sedmih tekmah v finalu vzhoda s 4:3 izločili Boston Celtics.

NBA Konjeniki po epski predstavi "kralja Jamesa" v finalu

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.