Rakitić potopil nekdanje soigralce

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Hrvaški zvezdnik zadetka ni želel proslaviti.
Oglej si celoten članek

Španski nogometni velikan Barcelona je v polfinalu španskega nogometnega pokala Copa del Rey naletel na precejšno oviro. Katalonci so v gosteh izgubili na prvi tekmi polfinala proti Sevilli, ki je bila boljša z 2:0.

Šestindvajsetkratni zmagovalec španskega nogometnega prvenstva Barcelona, ki ima v svojih vitrinah rekordnih 30 pokalnih lovorik, je bila stadionu Ramon Sanchez Pizjuan povsem nebogljena proti Sevilli. Za domače sta zadela Jules Kounde v 25. in v 85. minuti Ivan Rakitić, nekdanji igralec Barcelone.

Čeprav je Sevilli priigral neulovljivo prednost na tekmi, Rakitić svojega zadetka, ki ga je sodnik najprej razveljavil zaradi domnevnega prepovedanega položaja, ni slavil. Že pred tekmo je nekdanji hrvaški reprezentant sicer izjavil, da ob morebitnem zadetku ne bo proslavljal gola, vzrok je spoštovanje do kluba v katerem je prebil zadnjih šest let. Barcelona se je, tako kot pri Luisu Suarezu, pred sezono dokaj hitro odrekla njegovih uslug.

Sevilla je doslej petkrat osvojila Copo del Rey, nazadnje leta 2010. Povratna tekma bo 3. marca na kultnem stadionu Camp Nou.

V četrtek se bosta v prvi tekmi polfinala kraljevega pokala udarili še zasedbi Athletic Bilbaa in Levanteja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.