Rakitić: "Pripravljen sem tvegati okužbo"

Foto: Epa ivan rakitić
Hrvaški reprezentant v vrstah španskega prvaka težko čaka vrnitev na nogometne zelenice.
Oglej si celoten članek

Hrvaški zvezdnik katalonskega nogometnega velika Barcelone Ivan Rakitić je danes za španski časnik Marca dejal, da je pripravljen tvegati okužbo s koronavirusom, le da bi spet lahko igral nogomet.

"Želim si igrati. Očitno je, da se moramo vrniti na igrišča v skladu z vsemi sanitarnimi predpisi, čeprav vemo, da 100-odstotne varnosti ni. A enako je tveganje pri vseh, ki se vračajo v službe. Tudi prodajalci v trgovinah se preoblačijo v garderobah in verjetnost, da se bodo tam okužili, je enaka kot pri nas. Oni so pripravljeni tvegati okužbo in tudi jaz sem," je časnik povzel veznega nogometaša Barcelone.

Rakitić dodaja, da je prepričan, da to od nogometašev pričakujejo tudi navijači. "To smo jim dolžni. Če bi jih vprašali, bi jasno povedali, da si želijo nogomet," je še dejal hrvaški reprezentant.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.