Rakitić: Ronaldov spanec ne bo miren

Foto: EPA
Foto: EPA
Hrvaški reprezentant Ivan Perišić je pred tekmo osmine finala s Portugalsko poskrbel za najodmevnejšo pričesko Eura 2016. O nasprotniku kockaste reprezentance je spregovoril Ivan Rakitić.
Oglej si celoten članek

Hrvaška nogometna reprezentanca se bo v osmini finala evropskega nogometnega prvenstva pomerila s Portugalsko. Tekma v Lensu se bo začela ob 21. uri.

Pred tekmo s Cristianom Ronaldom in drugimi varovanci Fernanda Santosa je v središču znova krilni nogometaš milanskega Interja Ivan Perišić, ki si je za to priložnost omislil novo pričesko. 
Foto: Facebook ivan perišić Hrvaški reprezentant si je glavo odel v rdeče-bele kocke, ki predstavljajo enega najprepoznavnejših simbolov naše južne sosede. Perišić je s pričesko nase opozoril že na tekmah skupinskega dela, ko si je ob strani glave zabril zemljevid svoje države.

V hrvaškem taboru so pred tekmo osmine finala optimistični. Zavedajo se, da bomo morali še posebej paziti na Cristiana Ronalda, a Ivan Rakitić opozarja, da ne gre podcenjevati drugih portugalskih nogometašev.

''Portugalska ni samo Ronaldo. Gre za kvalitetno reprezentanco z igralci, ki igrajo v najboljših klubih. Ne želimo preveč razmišljati o Ronaldu, naj on razmišlja o nas. Zagotovo ne bo mirno spal. V osmini finala je vse mogoče, saj gre za eno tekmo. Vsak lahko zmaga,'' je povedal Rakitić.

Kockasti na tribunah stadiona v Lensu pričakujejo kar 10.000 hrvaških navijačev. ''Hvala navijačem, ki nam stojijo ob strani. Ko vidiš stadion v 'kockah' in vse to navijanje... Že po tistem incidentu sem dejal, da je veliko navijačev, ki nam stojijo ob strani. Upam, da vidijo, da z vsemi močmi branimo kockasti dres,'' je dodal hrvaški vezist.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.