Ramos: Danes bi me najraje ubil

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Vratar Reala Iker Casillas je v Madridu opravil zdravniški pregled, ki je potrdil, da Španec nima zlomljenega rebra, ampak je doživel le močan udarec.
Oglej si celoten članek

Iker Casillas je na tekmi prvega kola Lige prvakov prvič po 238 dneh zaigral v majici Reala Madrida, legendarni čuvaj mreže pa je moral igrišče zapustiti po manj kot 15 minutah igre.

Casillas je na tekmi trčil s Sergiom Ramosom in si poškodoval rebra, kljub posredovanju zdravniške službe pa igre ni mogel nadaljevati. Španec se je že vrnil v Madrid, kjer je opravil nekaj zdravniških testov, in ti so pokazali, da poškodba ni hujše narave. ''Samo udarec je bil. Vse je v redu,'' je sporočil Casillas, potem ko so testi potrdili, da rebro ni zlomljeno.

Po napovedih španskega velikana naj bi bil Iker nared za tekmo drugega kola Lige prvakov proti Københavnu, ki bo na sporedu 2. oktobra.

Brez zamer do Ramosa

Casillas je med vračanjem iz Istanbula na letalu sedel ob Sergiu Ramosu, ki ga je nesrečno poškodoval na tekmi proti Galatasarayu. Ramos je utrinek s poleta objavil na družabnem omrežju Twitter, kjer je zapisal: ''Nekdo bi me danes najraje ubil. Kmalu bo nazaj.''

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.