Ramos objel predsednika Péreza

Foto: EPA
Foto: EPA
Real Madrid je na uradni strani objavil fotografijo prijateljskega objema med Sergiom Ramosom in predsednikom kluba Florentinom Pérezu.
Oglej si celoten članek

V klubski bazi Valdebebas so se zbrali nogometaši madridskega Reala na enem od prvih skupnih srečanj z novim trenerjem Rafaelom Benítezom

Ponovnega snidenja se je udeležil tudi Sergio Ramos, ki naj bi na vodstvo kraljevega kluba apeliral, naj se dogovori za njegov prestop k Manchester Unitedu. Govorice o tem, da bo branilec kariero nadaljeval v Premier League, so okrepila namigovanja o slabem odnosu med nogometašem in predsednikom kluba, a sodeč po fotografiji sta Ramos in Pérez zakopala bojno sekiro.

Rdeči vragi še vedno upajo, da jim bo uspelo Ramosa vključiti v dogovor za prestop Davida de Gee, Real pa je na interes angleškega velikana odgovoril tako, da je ceno dolgoletnega branilca zvišal na vrtoglavih 90 milijonov evrov.

Angleški mediji so bili do Ramosove želje, da bi se preselil na Old Trafford, sumničavi od samega začetka. Marsikdo je namreč prepričan, da želi španski reprezentant s svojimi izjavami le izsiliti boljšo pogodbo v Madridu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.