Rampretova brez pravih možnosti

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Slovenska teniška igralka Petra Rampre je zaključila z nastopi v kanadskem Quebecu. V obračunu drugega kola je bila od nje s 6:2, 6:1 boljša 36. igralka sveta Mona Barthel.
Oglej si celoten članek

Slovenska teniška igralka Petra Rampre je nastop na turnirju WTA v kanadskem Quebecu končala v drugem kolu. Premagala jo je tretja nosilka, Nemka Mona Barthel, s 6:2, 6:1.

V prvem medsebojnem dvoboju med tema igralkama slovenska predstavnica ni imela pravih možnosti. Nemka, ki je na svetovni lestvici 36., je upravičila status favoritinje in je po manj kot uri zmagala ter nasprotnici, Slovenka je ta teden izgubila 26 mest in je zdaj na 234. mestu lestvice, prepustila le tri igre.

Rampretova je v prvem krogu turnirja z nagradnim skladom 220.000 dolarjev premagala Portugalko Michelle Larcher de Brito s 6:2, 1:6 in 6:3.

WTA Quebec, 2. kolo:

Mona Barthel (Nem/3) : Petra Rampre (Slo) 6:2, 6:1

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.