Rane Wimbledona bo Rafa celil v Montrealu

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Španski teniški igralec Rafael Nadal se bo po poročanju francoskega športnega časnika L'Equipe na teniška igrišča vrnil v začetku avgusta na mastersu v Montrealu.
Oglej si celoten članek

Pred odprtim prvenstvom ZDA, to se bo začelo 26. avgusta, bo Rafael Nadal za ogrevanje zaigral še na turnirju v Cincinnatiju.

"Rafa trenutno vadi v fitnesu, na igrišču pa zaenkrat še ne. Premor je zanj zelo pomemben," je časnik ob robu turnirja v Stuttgartu povzel Nadalovega strica in trenerja Tonija Nadala.

Majorčan je konec junija, po zmagi na odprtem prvenstvu Francije v Parizu, v Wimbledonu presenetljivo izpadel že v prvem krogu. Zanj je bil usoden 135. igralec sveta, Belgijec Steve Darcis. Po izpadu so se nato vnovič pojavile govorice o poškodovanem kolenu in obvezni rehabilitaciji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.