Rangers ostajajo v sedlu

Foto: Žurnal24 Levo krilo Trasherjev Ilija Kovaljčuk je bil tudi tokrat med najnevarnejšimi mož
Na včerajšnjih tekmah, ki so jih zaznamovali podaljški in kazenski streli, so na koncu slavili New York Rangers, Atlanta Thrashers in Philadelphia Flyers.
Oglej si celoten članek
 

Liga NHL  

Columbus : New Jersey 1:2
Pittsburgh : Anaheim 3:1
Atlanta : Toronto 4:3*
Florida : Philadelphia 2:3**
Chicago : New York 2:3*
Colorado : Edmonton 2:3
* p o podaljšku
** po kazenskih strelih

V ligi NHL so poleg naštetih včeraj ponoči odigrali še tri dvoboje: Columbus Blue Jackets so doma klonili proti New Jersey Devils (1:2), Pittsburgh Penguins so doma s 3:1 premagali Anaheim Ducks, Edmonton Oilers pa so v gosteh s 3:2 ugnali Colorado Avalanche. Tudi v Chicagu se je tekma zavlekla v podaljšek, kjer je usodo domačega moštva zapečatil Chris Drury, ko so imeli Rangerji igralca več na ledu (2:3). Tretja zaporedna zmaga je modre še oddaljila od drugouvrščene Philadelphije na vrhu atlantske skupine. Chicago je sicer povedel z golom J onathana Toewsa, Brent Seabrook pa je nato izsilil podaljšek, a je bilo za "indijance" tudi to premalo.

Na Floridi so domače panterje ugnali letalci iz Philadelphie. Gostje so imeli premoč v prvi tretjini, ko so povedli z dvema zadetkoma, a so panterji v drugi tretjini izenačili in izsilili podaljšek. Zmagovalca so odločili šele kazenski streli, kjer je Simon Gagne kot edini premagal Tomaša Vokouna za končnih 2:3. Drugo najslabše moštvo  lige Atlanta Trashers je proti Torono Maple Leafs doseglo eno redkih zmag. V domači Philips areni je dobro minuto pred koncem podaljška odbitek vratarja Vesa Toskala v mrežo pospravil Rich Peverley (4:3).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.